Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Zevenhuisterweg 68 in Nieuw-Roden 9311 VC

Zevenhuisterweg 68

9311 VC Nieuw-Roden
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

Voor info Harry Nijborg 06 20441260 of hnijborg@agriplaza.eu

! Let op dit betreft een bieden vanaf-prijs € 450.000 k.k.

Op een prachtige locatie staat deze grote vrijstaande woonboerderij met vrijstaande garage op circa 2.500 m² eigen grond.

De woning is op de begane grond grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd, de bovenverdieping dient nog gemoderniseerd...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 252 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Voor info Harry Nijborg 06 20441260 of hnijborg@agriplaza.eu

! Let op dit betreft een bieden vanaf-prijs € 450.000 k.k.

Op een prachtige locatie staat deze grote vrijstaande woonboerderij met vrijstaande garage op circa 2.500 m² eigen grond.

De woning is op de begane grond grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd, de bovenverdieping dient nog gemoderniseerd te worden.
Voor de indeling van de woning verwijzen wij naar de plattegronden, er is onder andere een badkamer en slaapkamer op de begane grond (levensloopbestendig).

De woonboerderij is onderdeel van een voormalig melkveebedrijf. De diverse bijgebouwen (voormalige ligboxenstal, een paardenstalling met 6 boxen en schuurruimte, 2 kapschuren) zijn apart bij te kopen.
In ruil voor de voormalige bedrijfsgebouwen is een ruimte-voor-ruimte regeling mogelijk.
Ruimte-voor-Ruimte regeling; binnen het gemeentelijk beleid bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de Ruimte-voor-Ruimte regeling. Met deze regeling kan ruimte worden gerealiseerd voor een zogeheten compensatiewoning in de nabijheid van het voormalig bedrijf,
met dien verstande dat in ruil hiervoor de ruimte aan agrarische bedrijfsgebouwen en verhardingen worden gesloopt.
Binnen het provinciaal beleid bestaat zelfs de mogelijkheid om een tweetal compensatiewoningen te realiseren, maar hiervoor moet de gemeente nog wel medewerking willen verlenen en overtuigd worden van een gedegen ruimtelijk initiatief.

Daarnaast is het ook mogelijk om meer grond bij te kopen (tot 8 hectare). Er zijn diverse doeleinden voor het gebruik van het object.
De grond heeft een zeer goede kwaliteit, in gebruik als weiland. De weilanden zijn te bereiken via een verhard pad.

De woonboerderij (gedeeltelijk), de voormalig ligboxenstal en de overige schuren zijn voorzien van abc-houdende platen. Hiervoor is een renovatie plan gemaakt inclusief een kosteninhoudelijk verhaal. Van de woonboerderij is een bouwtechnokeuring aanwezig.

Omgeving
Het object is gelegen in een landelijke woonomgeving. De landerijen strekken zich tot ver uit en bieden een fantastisch uitzicht. De ligging is net buiten het dorp Nieuw-Roden, voorzieningen als winkels en een basisschool zijn in de nabijheid. Nieuw-Roden ligt centraal in noord-west Drenthe,
met grotere plekken als Roden, Leek, Drachten en Groningen in de nabijheid.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 252 m² Perceeloppervlakte 2500 m² Gebouwgebonden buitenruimte 21 m² Overige inpandige ruimte 80 m² Externe bergruimte 167 m² Inhoud 1148 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Roden Sectie P Perceelnummer 349 Oppervlakte 2500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring