Vorige | Volgende

Westerweg 1 A Eenrum

Bewaar object
Dit agrarisch object is onder bod

Omschrijving

Vleesvarkensstal en mestsilo te koop aangeboden te Eenrum

De locatie bestaat uit een vleesvarkensstal met een ruime mestsilo, ontsloten aan de Westerweg te Eenrum. De stal is thans in gebruik als vleesvarkensstal, maar is ook prima aan te passen voor allerlei andere mogelijkheden. De stal is vrij overspannen en er zijn kleine mestkelders onder de stal aanwezig.

Stal
De stal is gebouwd in 1993. De muren zijn opgetrokken uit spouwmetselwerk met stalen vrij-overspannen spanten. Het dak is gedekt met ABC vrije golfplaten. De afmeting is ca 20 X 58 meter. Er is een minimale mestopslag onder de stal aanwezig. Aan de voorzijde zijn enkele droogvoersilo's aanwezig.
De stal biedt plaats voor ca. 1.000 vleesvarkens. De stal heeft 25 afdelingen waarvan 10 kleinere en 15 grote afdelingen. De gehele stal heeft een vrije overspanning. Dit geeft de mogelijkheid om de stal anders in te delen.
Bij voortzetting van de huidige bedrijfsvoering zal er gronding gerenoveerd moeten worden. De huidige roosters moeten worden vervangen, en de stal zal moeten worden aangepast om de emissie te reduceren.

Kadastraal overzicht
Kadastrale aanduiding:
Eenrum F 1008
De totale oppervlakte van het perceel is 5.930 m²
Er is een erfdienstbaarheid gevestigd over de toegangsweg tot het achterliggende perceel te komen. Dit pad is een betonnen weg. Deze wordt ook gebruikt om de mest uit de silo af te voeren.

Mestsilo
De betonnen mestsilo heeft een inhoud van ca. 1.500 m3 Deze silo is gelijktijdig met de stal gebouwd in 1993. Doordat de locatie is gelegen in een akkerbouw gebied, zal de mestafzet makkelijk te regelen zijn.
De mestsilo is prima bereikbaar voor mestauto's.


Vergunning
In 2001 is er door de gemeente
Wet Milieubeheer vergunning verleent. Op basis van deze vergunning kunnen er 1.200 vleesvarkens worden gehuisvest. Er is geen NB vergunning op deze locatie. Indien het bedrijf op de huidige wijzen wordt voortgezet, zal de vergunning moeten worden aangepast voor 2020.

De bijbehorende varkensrechten kunnen eventueel worden overgenomen. Deze zijn niet bij de vraagprijs inbegrepen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod

Bouw

Type
Vleesvarkensbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 59 a 30 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
F
Perceel
1008
Are
59
Centiare
30

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eenrum
Sectie
F
Perceel
1008
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Westerweg 1 A Eenrum

naar Westerweg 1 A Eenrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object